Bestuur

Het bestuur van Koninklijke Harmonie Aurora draagt er zorg voor dat de algehele gang van zaken binnen onze vereniging soepel en prettig verloopt. In het overzicht is te zien wie zitting heeft in het bestuur.

Beschermvrouwe

Jolanda Savelkoul – Cramers

DAGELijks bestuur

Mark BokkenVoorzitter
Rob BergersSecretaris
Jeroen MeuffelsPenningmeester
Jean CoenenVice-voorzitter, afgevaardigde Stichting BAB

Contact opnemen?

Leden

Ralf Vola Hoofd korpscommissie a.i.
Rik van Didden Hoofd drumbandcommissie a.i.
Bianca Rademachers Hoofd opleidingscommissie a.i.
Arjo Willems Ondersteuningscommissie
Gerty Steenland Sociale zaken
Fre Hermans PR
Chantal Kamstra Algemene zaken
Herman Wijshoff Algemene zaken
Rob Klee Algemene zaken

KOMENDE ACTIVITEITEN

 • Geen repetitie Korps

  12 maart 2021  20:00 - 22:00
  Eetcafé Aurora, Raadhuisstraat 10, 6127 BL Grevenbicht, Nederland

  Bekijk meer details

 • Repetitie Jeugdharmonie

  14 maart 2021  10:30 - 12:00
  Eetcafé Aurora, Raadhuisstraat 10, 6127 BL Grevenbicht, Nederland

  Bekijk meer details

 • Repetitie Korps

  19 maart 2021  20:00 - 22:00
  Eetcafé Aurora, Raadhuisstraat 10, 6127 BL Grevenbicht, Nederland

  Bekijk meer details

UITGELICHT

Vereniging

Geen Vastelaovend, wél heerlijke nonnevotten!

Vastelaovend

2020 is voor Koninklijke Harmonie Aurora een moeilijk jaar geweest. Op muzikaal gebied viel er weinig te ondernemen en het bereiken van leden en het dorp bleek keer op keer een uitdaging. Toch zijn we erin geslaagd om het een en ander te realiseren en organiseren. Voor 2021 staat er ook al van alles in de stijgers. Te beginnen met de jaarlijkse traditie om, samen met Echte Bakker Christiaan, nonnevotten te verkopen in de aanloop naar de Vastelaovend. Wel gaat de verkoop dit jaar een beetje anders dan u van ons gewend bent.

We zullen dit jaar alleen maar werken op bestelling! Bestelde nonnevotten kunnen dan op 7 of 8 februari (tussen 13:00 en 16:00) afgehaald worden bij Echte Bakker Christiaan te Grevenbicht! Uiteraard zullen onze leden weer paraat staan om mee te helpen bij het bakken en om de handen uit de mouwen te steken op de afhaallocatie in de bakkerij! We zullen dit jaar dus niet langs de deuren komen!

Hoe kan ik bestellen?!

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar nonnevottenaurora@gmail.com, met vermelding van uw naam, telefoonnummer, gewenste afhaaldatum en het aantal nonnevotten, verpakt per 4 (verkoop dus ook in veelvouden van 4).

Bestellen kan ook, nog gemakkelijker, via het invullen van ons online bestelformulier, te bereiken door op de link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5UMfjKl4GW6Y7pqwRARE7lYP_1j7ZKYIkvAJ7x2spRGys3g/viewform) te klikken!

In de loop van aankomend weekend zal onze jeugd door heel Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk de bestel- en informatiebrochure verspreiden. Middels dat formulier kunt u óók bestellen! Geen reden dus om tijdens de Vastelaovend geen nonnevotten in huis te hebben!

Wat kost die heerlijke traktatie?!

 • 4 stuks: €5,-
 • 8 stuks: €10,-
 • 12 stuks: €15,-

Uiteraard kunnen er ook meer nonnevotten besteld worden, dan komt er per 4 stuks steeds €5,- bij! Betalen gebeurt bij het afhalen (liefst gepast, pinnen kan ook).

Het is mogelijk om vanaf nú (alvast online) te bestellen. Om van tevoren goed in te kunnen kopen en te plannen is het mogelijk om tot en met 4 februari te bestellen!

Maak kennis met onze vereniging!

Ontdek ons

Korps

Ontdek onze

Drumband

Ontdek onze

Opleiding

Ontmoet ons

Bestuur