Bestuur

Het bestuur van Koninklijke Harmonie Aurora draagt er zorg voor dat de algehele gang van zaken binnen onze vereniging soepel en prettig verloopt. In het overzicht is te zien wie zitting heeft in het bestuur.

Beschermvrouwe

Jolanda Savelkoul – Cramers

DAGELijks bestuur

Mark BokkenVoorzitter
Rob BergersSecretaris
Jeroen MeuffelsPenningmeester
Jean CoenenVice-voorzitter, afgevaardigde Stichting BAB

Contact opnemen?

Leden

Ralf Vola Hoofd korpscommissie a.i.
Rik van Didden Hoofd drumbandcommissie a.i.
Bianca Rademachers Hoofd opleidingscommissie a.i.
Rob Klee Ondersteuningscommissie
Gerty Steenland Sociale zaken
Fre Hermans PR
Chantal Kamstra Algemene zaken
Herman Wijshoff Algemene zaken

KOMENDE ACTIVITEITEN

 • Ophalen Oud Papier

  24 april 2021  08:30 - 10:30
  Burg. Kotenplein Grevenbicht, Nederland

  Verzamelen om 8.20u!

  Bekijk meer details

 • Ophalen Oud Papier

  24 april 2021  08:30 - 10:30
  Burg. Kotenplein Grevenbicht, Nederland

  Verzamelen om 8.20u!

  Bekijk meer details

 • Repetitie Jeugdharmonie

  25 april 2021  10:30 - 12:00
  Eetcafé Aurora, Raadhuisstraat 10, 6127 BL Grevenbicht, Nederland

  Bekijk meer details

UITGELICHT

Vereniging

In Memoriam - Arjo Willems

Een harde werker en een speciaal persoon...

De laatste maanden trekken we vaker ons kostuum aan om te rouwen, in plaats van te musiceren of te vieren. Helaas is er voor onze harmonie wederom een moment van rouw aangebroken en moeten we u met een zwaar gemoed het overlijden van Arjo Willems mededelen.
 
Arjo was iemand die altijd klaarstond voor onze harmonie Hij heeft zich dan ook met vele petten op altijd zeer verdienstelijk gemaakt. Het valt ons als Aurora dan ook zwaar dat hij er niet meer is.
 
Arjo is onder andere jarenlang bestuurslid geweest, waar hij de kar van de ondersteuningscommissie trok. Verder was hij altijd in de weer met het maken van foto- en video-opnames van onze concerten, straatoptreden, feesten en meer. Bij het trekken door de straten, droeg hij trots het vaandel of de drapeau van de drumband. Hij was nauw betrokken bij het ophalen van het oud papier en stond altijd klaar met auto en aanhanger of bestelbus om ons instrumentarium van A naar B te verplaatsen. Als er ook maar iets te organiseren, opbouwen of te werken viel stond Arjo al klaar voordat je hem ook maar iets hoefde te vragen. Altijd oog voor mensen die wel een hart onder de riem konden gebruiken, middels ziekenbezoekjes, persoonlijke gesprekken en een pilsje aan de bar. Een harde werker en een speciaal persoon!
 
De naam Arjo roept bij ieder van ons momenten op waaraan we met een glimlach terugdenken. Met recht mogen we samenvatten dat ons met Arjo niet alleen Auroriaan in hart en nieren ontvalt, maar ook een bijzonder medemens. Arjo zal binnen onze vereniging gemist worden, dat moge duidelijk zijn. Gelukkig heeft iedereen binnen de harmonie, en wellicht ook daarbuiten, Arjo op een speciale manier in zijn of haar hart gesloten. Zo blijft hij toch nog onderdeel van onze club. Arjo was een geschenk voor onze harmonie en de harmonie was een geschenk voor Arjo.
 
Via deze weg, wensen wij de familie en allen die het overlijden van Arjo treft, veel steun en rust toe, voor de moeilijke tijd die voor hen ligt. Arjo, het ga je goed daarboven!

Maak kennis met onze vereniging!

Ontdek ons

Korps

Ontdek onze

Drumband

Ontdek onze

Opleiding

Ontmoet ons

Bestuur